Weddingshoot

Wat leuk dat jullie gaan trouwen! Een trouwdag is de mooiste dag van jullie leven. Natuurlijk begrijpen wij ook tegelijkertijd hoe spannend het is. Veel mensen vinden het eng om voor een camera te staan. En dan hoor je ze natuurlijk zeggen: Ik ben niet fotogeniek! Ieder mens is puur en uniek. Er komt op zo’n dag heel veel bij kijken.

Tijdens een weddingshoot moeten jullie juist van elkaar genieten. Tussen alle hectiek van de dag is dit het juiste moment om even te ontspannen. Ondertussen zorgen wij ervoor dat de mooiste momenten van jullie samen op foto worden vastgelegd. Wij willen dat jullie samen terug kunnen kijken met een mooie herinnering.

AFTER-WEDDING SHOOT

Willen jullie de wedding shoot op een andere dag? Een after-wedding shoot is de perfecte oplossing voor als jij de wedding shoot op een rustige dag wilt zonder tijdsdruk. Puur mooie foto’s van jullie zelf in jullie trouwkleding. Daarnaast is dit ook weer leuk om nogmaals jullie trouwkleding uit de kast te trekken. Wat zou het toch geweldig zijn als je jezelf mag zijn in je prachtige bruidsjurk zonder na te denken of het vies wordt. Denk hierbij aan een strand wedding shoot. Heerlijk wandelen aan het strand en in het water tijdens een mooie zonsondergang terwijl er foto’s van jullie gemaakt wordt.

Heb je interesse?