Baby (vanaf 3 - 11 maanden)

Het draait allemaal om jullie baby!

Heerlijk dansen, lachen en veel plezier maken. Daar draait een baby shoot om! Is je baby stoer, verlegen, eigenwijs of lekker koppig? Het maakt allemaal niet uit. Het eerste jaar van een baby gaat zo snel. Elke fase is juist zo bijzonder. Je weet dat ze zullen blijven groeien. Tijdens de baby shoot klappen ze vrolijk in hun handjes. En die mooie glimlach? Die vergeten wij niet vast te leggen. Heerlijk meedoen met alle kinderliedjes. En natuurlijk doen wij ook gezellig mee!
Wil jij ook de mooie momenten vast laten zetten? Kies dan voor een baby shoot! Een baby shoot kan vanaf  2 a 3 maanden.

Wanneer kan je een baby shoot afnemen?

Vanaf 2 – 3 maanden
Heb jij een newborn shoot gemist of was het niet mogelijk door omstandigheden? Niet getreurd want deze speciale baby shoot draait om baby’s van twee a drie maandjes oud.

Wij fotograferen de baby’s in de stijl van de newborn shoots. Door onze speciale aanpak kunnen wij je baby in verschillende settings alsnog fotograferen.
Daarnaast wordt in deze maand die mooie lach van je baby nog leuker en kunnen ze ook op hun buik liggen. Kortom een baby shoot is een mooie kans om toch de kleine voetjes, die mooie lach vast te laten leggen. Mis deze kans dus vooral niet 🙂
De baby shoot houden wij in onze fotostudio.

Vanaf 6 maanden tot 11 maanden
Een baby shoot van 6 maanden adviseren wij zodra je baby zelfstandig rechtop kan zitten. Deze foto’s zijn het leukst met de blote buik of juist met een gave fashionable outfit. Voor de meisjes zijn de schattige jurkjes niet te missen.
Wij zorgen voor de styling en setting. Jij zorgt voor de outfits!
Deze shoot kan zowel bij ons in de fotostudio als op een buitenlocatie.

Boek ruim van te voren je baby shoot bij ons om teleurstellingen te voorkomen.

Heb je interesse?