newborn fotograaf

Je newborn fotograaf van Hengelo. Wij behandelen elke newborn met zorg, liefde en vooral geduld.

De eerste dagen zijn zo bijzonder en waardevol. Jullie wondertje is zo klein, zo lief en zo mooi. Het is maar kort dat je wondertje zo klein is, dus erg waardevol voor jullie en voor ons om dit in de eerste twee weken vast te mogen leggen. Een newborn shoot kan vanaf 5 tot 14 dagen na de geboorte. Een newborn shoot is speciaal en uniek, omdat het ook maar één keer kan.

Wij zorgen voor een prachtige herinnering van dit waardevolle moment

Een newborn sessie heeft veel zorg, geduld en tijd nodig. Wij nemen alle tijd voor je kleine wondertje. Als er even geknuffeld moet worden met mama dan nemen we daar natuurlijk de tijd voor. Het grote voordeel van PhotoGalactic is dat Zeynep en Ibrahim samen een sterk team vormen. Zeynep is volledig gericht op jullie wondertje. Veiligheid van jullie wondertje staat hierbij altijd voorop. Geen enkel moment wordt de baby alleen achter gelaten. En Ibrahim? Hij zorgt ervoor dat alle mooie momenten vastgelegd worden.

Wanneer kan ik het beste reserveren?

De beste periode om een reservering te doen voor een newborn shoot is rond de 15 – 20e week van je zwangerschap. De klanten die een plek reserveren hebben altijd voorrang. Wij kunnen je niet garanderen van een plekje indien je niet hebt gereserveerd. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij je om tijdens je zwangerschap contact op te nemen en een plekje te reserveren.


Wat kan je verwachten tijdens een newborn shoot bij ons?

Wij behandelen elke newborn met zorg, liefde en vooral geduld. Bekijk hieronder een kort filmpje achter de schermen van een newborn fotoshoot. En ervaar hoe een fotoalbum met liefde wordt ontworpen door ons.

 

Je newborn fotograaf van Hengelo en door heel Nederland!

Mocht je door omstandigheden toch niet langs kunnen komen in onze fotostudio in Hengelo? Niet getreurd want wij reizen door heel Nederland.

Je kunt bij PhotoGalactic ook terecht voor andere soorten shoots.

♥Cakesmash
Baby (3M – 11M)
Zwanger
Wedding

/!\ error getUserIDFromUserName. /!\ error empty username or access token.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /mnt/data/home/100208.cloudwaysapps.com/cbchujnpyz/public_html/wp-content/themes/photome/lib/custom.lib.php on line 555